L’Escola Joan Maragall de Santa Pau s’ha hagut d’adaptar a les obres de reforma de l’edifici

L’Escola Joan Maragall de Santa Pau ha hagut de redistribuir a alguns dels seus alumnes a causa de les obres de reforma de l’edifici. Després de mesos esperant i diversos entrebancs en el camí, de moment el centre ja compta amb una nova aula i part de l’edifici que passarà a ser del cicle infantil en procés de construcció.

Montse Tarrés, directora Escola Joan Maragall de Santa Pau: Es va fer una intervenció primer de tot a una aula que ara la fem servir de desdoblament, que és la primera afectació dins l’edifici actual, però es va fer molt ràpid i bé, de manera que quan varem tornar de vacances de Nadal ja teníem l’aula enllestida, a punt i fins i tot pintada.

Tot i que la direcció del centre afirma que les obres no han afectat al normal funcionament del curs, sí que s’han vist obligats a encabir a tots els alumnes al mateix espai durant l’hora de pati.

Montse Tarrés, directora Escola Joan Maragall de Santa Pau: A nivell de pati sí que l’hem vist reduït pràcticament a la meitat, a més hi hem hagut d’encabir tots els nens de l’escola, ja que hem perdut el pati d’infantil.

Es preveu que les obres finalitzin durant aquest mateix estiu, de manera que els alumnes de l’escola ja podrien gaudir de les noves instal·lacions de cares al curs vinent.

Pep Companys, alcalde de Santa Pau: Pensem que si van a aquest ritme podran acabar durant el termini establert de sis mesos, per tant abans que finalitzi el curs. I ens fem a la idea que durant els mesos d’estiu, juliol i agost, que no hi ha període escolar, podrem acabar de fer els petits detalls.

La remodelació permetrà comptar amb un nou edifici d’educació infantil amb els corresponents lavabos i un espai de psicomotricitat. I s’ha demanat poder acabar la part del pati durant el període de vacances d’estiu perquè no afecti al funcionament del curs escolar. D’altra banda, el consistori es planteja la possibilitat de debatre amb el Departament d’Ensenyament la possible construcció d’una pista poliesportiva, que en cas que sigui necessària s’intentarà que les seves dimensions no obstaculitzin l’espai de joc dels infants.

Deixa un comentari