Sant Joan les Fonts commemorarà el Dia Internacional de les Dones a través de tres veïnes del municipi

El proper 8 de març, Sant Joan les Fonts commemorarà el Dia Internacional de les Dones des de la quotidianitat. Sota el títol “Dones Amagades”, ha convidat tres veïnes del municipi, escollides a través del boca-orella, a compartir la seva experiència vital. Són Nuri Coderch, Maria Cresswell i Fanny Sánchez.

Maria Vidal, Alcaldessa de Sant Joan les Fonts: Ens ha agradat que fos una dona del nucli de Sant Joan, una del nucli de Begudà i una de la Canya. Cadauna d’elles ens podrà explicar com perceben la vida, com desenvolupen la seva tasca, com són mares, filles, o parentes d’algú… i és fer aflorar el dia a dia que tots vivim.

 Ho faran en una conversa pública al Castell de Juvinyà, el diumenge 8 de març a les cinc de la tarda.

Maria Vidal, Alcaldessa de Sant Joan les Fonts: Tindrà un format de tertúlia, hi haurà unes preguntes bàsiques i a partir d’aquí s’establirà com un debat. El públic podrà intervenir explicant experiències. Es busca un clima familiar per fer aflorar aquesta part del dia a dia que tots tenim amagada i ens agrada explicar.

 Després del debat, les Àvies Remeieres de Bosc de Tosca oferiran una degustació de les seves elaboracions, com a dones especialistes en productes naturals. L’objectiu de l’ajuntament de Sant Joan les Fonts és donar continuïtat a l’acte en els propers anys, amb les històries de diferents dones.

x