Educació es replantejarà el tancament d’una línia de P3 a Olot si la matriculació demostra que hi ha prou alumnes

El director territorial d’Educació a Girona, Martí Fonalleras, defensa la planificació de línies educatives a Olot per a l’any vinent amb les dades proporcionades des de la ciutat a finals de l’any passat, que marquen una disminució de 42 alumnes respecte de l’any passat. Això, segons diu, justifica la reducció d’un grup de 25 alumnes, la qual cosa, d’altra banda, deixarà igualment unes ràtios molt baixes per aula.

Fonalleras diu que no poden basar-se en el nou decret de centres concertats per fer la planificació del curs vinent, ja que és previst que s’aprovi a l’abril, quan el període d’inscripció ja haurà començat.

El director Territorial d’educació insisteix que l’Ajuntament d’Olot té responsabilitat sobre la zonificació educativa, que hauria de replantejar.

Amb tot, Fonalleras tranquil·litza la ciutat dient que, si la matriculació demostra que hi ha prous alumnes, replantejaran la seva postura.

En una entrevista a la Xarxa, aquest matí l’alcalde d’Olot ha defensat la matrícula viva.

L’alcalde d’Olot ha assegurat que s’ha carregat d’arguments per defensar les línies educatives de la ciutat.