L’equilibri entre atac i defensa, secret del bon moment que viu la UE Olot

La Unió Esportiva Olot està sumant números de vertigen en les darreres jornades. Els de Raúl Garrido s’han oblidat, per complet, de la falta de gol que va patir l’equip durant la primera volta. L’equip ha marcat en les darreres tres jornades els mateixos gols que va tardar a fer en els onze primers partits de lliga. A dia d’avui els davanters que faltaven per estrenar-se, Peque i Kilian, ja ho han fet, i un recent arribat com Moha ja s’ha tret aquest pes de sobre ben aviat.

Raúl Garrido, entrenador UE Olot: No m’agrada parlar de que no tenim gol. És una qüestió de treballar, de seguir insistint, creure amb la idea de joc que tenim, i que aquestes ocasions que sempre fèiem, d’alguna manera un dia o un altre, haviem d’arribar a finalitzar-la.

Completades les 27 primeres jornades la Unió Esportiva Olot ha arribat als 32 gol, convertint-se en el vuitè equip més golejador del grup. La millor xifra, però, segueix venint des de la defensa, i és que els de Raúl Garrido segueix sent l’equip menys golejat del grup tercer, amb només 19 gols encaixats, i només el Logroñés, líder del grup 2, i l’Eivissa, segons classificat del grup primer, presenten millors números.

El tècnic valencià, però, no vol ni sentir a parlar de play-off d’ascens, que té ara mateix a cinc punts. Del que sí vol parlar en canvi, és que a falta d’11 partits l’equip està pràcticament salvat.

Raúl Garrido, entrenador UE Olot: D’això sí que m’agrada parlar. Si volem parlar de puntuació estem pràcticament salvats, i estem al març. No estem salvats, hem de fer els 3 punts i hem de treballar per fer-los. Però això és una bona notícia, que faltant 11 jornades l’Olot estigui virtualment a la permanència, que era un repte que nosaltres teniem de fer un quart any a la categoria.

L’Olot suma 8 jornades sense perdre i l’equip encara un tram final de lliga esperançador, i és per això que Raúl Garrido demana a l’afició fer un pas més i augmentar el nombre d’espectadors a l’estadi.

 Raúl Garrido, entrenador UE Olot: M’agradaria cridar a la ciutat, no podem esperar més per a recolzar un projecte tan valent com el nostre.