El Sant Jaume cau al camp del Guíxols però continua a la part alta de la classificació (2-0)

El Guíxols va mostrar una de les seves millors versions al Josep Sunyer contra el Sant Jaume de Llierca en un partit que es va jugar el dimarts a la nit. Toni Sánchez va apostar per disputar el control del partit als visitants i, tot i que el conjunt de Sant Jaume va començar el partit amb ocasions i combinacions, el Guíxols va aprofitar una errada de la defensa per posar-se per davant i dominar el matx.

El primer gol el va anotar Sanku al minut 34 després d’aprofitar una mala entrega del defensa al porter passada la primera mitja hora de partit. Només tres minuts després el Guíxols anotaria de nou després d’una jugada combinativa on Aitor va arribar a línia de fons per posar un centre ras i precís a Omar, que només va haver d’empènyer la pilota dins la porteria.

Una de les claus del partit pel Guíxols va ser el control a mig camp exercit per Carles Callicó i Pol Mitjà, que van dotar de bones pilotes a l’espai els davanters de l’Ateneu.

Tot i la derrota,el segon entrenador del Sant Jaume es va mostrar satisfet de l’actuació dels seus jugadors.

Héctor Simon, segon entrenador CF Sant Jaume de Llierca: Sabem que en aquests camps contra equips més experimentats, hem de tenir més pausa i aquestes petites errades ens condemnen, com avui, que amb dos minuts se’ns ha anat el partit.

L’entrenador del Guíxols va encertar amb el seu plantejament.

Antonio Sánchez, entrenador AD Guíxols: Hem intentat tenir la pilota, defensar amb pilota, i arribar des de la lateral, i ens ha funcionat.

El Guíxols Sant Jaume era un partit corresponent a la 22a jornada de lliga al grup primer de la segona catalana, que s’havia de jugar aquest passat cap de setmana però que es va suspendre a causa de la mort del pare del tècnic del CF Sant Jaume, Joan Sánchez. La derrota dels santjaumins davant els segons classificats a la lliga no els impedeix continuar lluitant per les primeres posicions a la lliga. Actualment sumen 34 punts i són sisens i a quatre punts del quart. Aquest dissabte el Sant Jaume rebrà el Blanes. El partit començarà a les 16.30h.

x