Es reactiva la plataforma ‘Variant Sí, Rotondes No’ per reclamar la variant de les Preses

Qui també vol que s’instal·lin més radars, controls ambientals i mesures de pacificació per minimitzar els efectes del trànsit a les Preses és la plataforma ‘Variant SÍ, Rotondes No’. L’entitat, formada per veïns de les Preses, s’ha tornat a reactivar després de quatre anys per reclamar la urgència de la circumval·lació, enfront les demandes de les entitats que s’oposen al projecte i demanen que es substitueixi per rotondes. El grup veïnal veu amb bons ulls les propostes presentades des de la Generalitat i donarà suport a bona part de les al·legacions que presentarà el consistori presenc, amb qui ja s’han reunit. En els propers mesos preveuen impulsar campanyes de sensibilització i seguir pressionant perquè s’aprovi un traçat amb el màxim consens.