Les obres del carril bici de Santa Pau ja es donen per finalitzades

Les obres del carril bici de Santa Pau ja s’han donat per finalitzades, tot i que el consistori espera que el Departament de Territori i Sostenibilitat, que és l’òrgan que va assumir el cost i l’adjudicació de la construcció, faci arribar la recepció del projecte a l’ajuntament perquè passi a encarregar-se del manteniment i les despeses de la infraestructura.

Pep Companys, alcalde de Santa Pau: És veritat que l’ajuntament a partir d’ara haurà d’assumir unes despeses més que no hi havia fins ara, com serà el manteniment d’aquesta infraestructura amb les feines de neteja i desbrossament que pertoquin, però hem parlat amb el Parc Natural i també estan disposats a col·laborar en el manteniment d’aquesta infraestructura per l’interès comú de la via ciclista.

Gràcies a l’obra s’ha pogut millorar la seguretat i la mobilitat del tram, ja sigui pels visitants o pels propis usuaris del municipi.

Pep Companys, alcalde de Santa Pau: La veritat és que estem molt satisfets, pensem que era una obra necessària, no només per la gent que ens visita, sinó també per la mateixa gent del municipi que es vol moure per aquesta zona. I la veritat és que fa goig i és molt agradable el fet de poder passar amb cotxe per la carretera i veure gent del mateix municipi que utilitza aquesta infraestructura.

Després d’anys reclamant a la Generalitat la necessitat del carril bici les obres van començar el passat 2018 amb un cost d’aproximadament 700.000 euros, i ara l’ajuntament només espera que Olot pugui iniciar la construcció del seu tram per connectar els dos municipis.

x