Derbi garrotxí aquest cap de setmana en moments oposats per al Besalú i el Bosc de Tosca

Aquest cap de setmana Besalú i Bosc de Tosca es veuran les cares en un nou derbi garrotxí a la segona catalana. Un derbi que mostrarà les dues cares de la mateixa moneda: un Bosc de Tosca imparable, que només ha perdut un dels últims quinze partits, i un Besalú que està travessant el pitjor moment de la temporada, ja que només han sumat quatre punts dels darrers 40 jugats.

Manel Puigvert, entrenador CE Besalú: Estem en una situació crítica nosaltres, portem nou setmanes on se’ns resisteix la victòria, només hem assolit empats i derrotes. En aquest últim tram comencem a recuperar algun jugador, però hem tingut moltes baixes.

Tot i així el tècnic del Bosc de Tosca, Jan Miquel Salavedra creu que un derbi és sempre un partit diferent i que li pot servir al Besalú per canviar la dinàmica.

Jan Miquel Salavedra, entrenador CEF Bosc de Tosca: Els últims resultats no els estan sent favorables, però a un derbi és indiferent que hagin perdut anteriorment, tots volem guanyar i donar-ho tot.

El Bosc de Tosca és tercer i està immers en la lluita per les primeres posicions de la lliga, mentre que el Besalú és tretzè i té molt a prop el descens. El partit es jugarà al camp del Besalú aquest dissabte a partir de les quatre de la tarda.

x