El jugador del Banyoles Garrotxa Rugbi, Quim Miró, tanca una etapa

El moment de la retirada és, de ben segur, un dels dies que més recorden els esportistes. Fa uns dies un jugador del Banyoles Garrotxa Rugbi, Quim Miró, va posar punt i final a la seva etapa com a esportista, després de dues dècades, l’últim lustre a l’equip garrotxí i del Pla de l’Estany. Això és el que va sentir.

Quim Miró, jugador Banyoles garrotxa Rugbi: Suposo que el resum seria felicitat per poder acabar en el moment que he decidit, no és una lesió i acompanyat d’amics.

D’alguna manera o altre, Quim Miró ha estat una de les persones que ha viscut i ha fet possible el creixement del rugbi a Olot i Banyoles, i la força que ha cobrat aquest esport a les comarques gironines gràcies a la Unió del Garrotxa Rugbi el Banyoles Rugbi. Ell sempre ha estat més vinculat al Banyoles Rugbi i és per això que no te dubtes a l’hora d’afirmar quin és el moment que més l’ha marcat.

Quim Miró, jugador Banyoles garrotxa Rugbi: Va haver-hi un moment crucial que va ser la mort d’un dels fundadors, que m’agradaria destacar-lo perquè ens va unir bastant.

Quim Miró deixarà de competir, però la seva vinculació amb el rugbi perdurarà, segurament, molts anys més.

Quim Miró, jugador Banyoles garrotxa Rugbi: El que m’agradaria és poder entrenar jugadors petits i formar-los.

Nascut a Barcelona, aquest clàssic jugador de la Divisió d’Honor, va arribar en terres gironines per jugar als Senglars de Torroella, per després venir a establir-se entre la ciutat de l’estany i la ciutat dels volcans, on ha decidit deixar-ho com ell sempre ha volgut: estant bé físicament.