Els joves d’Olot poden presentar propostes als Pressupostos Participatius de Joventut fins aquest divendres

Un any més, els joves de 12 a 29 anys d’Olot decidiran a què volen destinar 10.000 euros del pressupost de l’ajuntament. Ho faran a través dels sisens Pressupostos Participatius de Joventut, pensats perquè el jovent s’impliqui activament en la vida de la ciutat.

Xarli Reixach, tècnic Institut Municipal d’Educació d’Olot: És posar eines al servei dels joves perquè puguin fer els seus projectes. No només proposar-los sinó que els hi exigim i els acompanyem perquè siguin ells mateixos els que gestionin el projecte.

Tots aquells que estiguin disposats a tirar endavant una activitat, poden presentar propostes en grup, a nivell individual o amb una entitat. Serà vàlida qualsevol iniciativa ètica i viable que no superi els 1.200 euros de pressupost.

Marta Vila, Tècnica de Joventut Consell Comarcal de la Garrotxa: Les propostes poden ser culturals, de lleure, esportives… ara hi ha oberta la convocatòria fins el 6 de març a l’Oficina Jove, a l’Ipunt, o a través d’Internet.

Els projectes recollits durant aquest temps es posaran a votació en dues assemblees per grups d’edat. El 13 de març s’escollirà entre les idees dels joves d’entre 17 i 29 anys i el 20 de març, serà el torn dels que tinguin entre 12 i 16 anys.