La Botiga al Carrer tornarà a celebrar-se durant aquest divendres i dissabte

L’Associació de Comerciants d’Olot ha decidit repetir la iniciativa de la Botiga al Carrer gràcies a l’èxit de la darrera edició, on centenars d’assistents van omplir els carrers de la ciutat visitant les desenes de taulells de les botigues olotines. Aquest any tindrà una durada de dos dies entre la tarda de divendres i tot el dia de dissabte amb prop d’una setantena d’establiments adherits.

Jordi Rovira, president de l’ACO: Seran una setantena de comerços, encara en falten alguns que han de demanar o sol·licitar la plaça, però en seran uns setanta que aposten per estar davant la seva botiga i n’hi ha d’altres que venen de diferents punts de la ciutat, del centre comercial com de davant l’Església de Sant Esteve o la Plaça Major.

Després de les rebaixes d’hivern els comerciants d’Olot consideren que és un bon moment per posar el punt i final al període de descomptes amb la Botiga al Carrer, una iniciativa que ha vist augmentat el nombre de negocis participants del centre i d’altres punts de la capital.