La pendonista d’aquest any a la festa de Sant Antoni serà Laia Gusi

Diumenge 8 de març aquells qui vulguin beneir les seves mascotes tenen una cita a la Festa de Sant Antoni d’Olot. L’esdeveniment començarà al recinte de l’estació amb una exhibició eqüestre de volteig i una novetat per als més petits, un partit de horseball amb ponis. Tot i que la novetat més destacada és la incorporació de tancs amb aigua i bales de menjar pels animals, ja que l’organització ha decidit apostar pel seu benestar.

Ivan Masoliver, president Units pel Cavall: Una de les novetats també que tindrem aquest any, que sincerament no hi havíem pensat cap any, és que posarem aigua i bales de menjar al recinte perquè l’animal que vulgui o ho necessiti ho pugui utilitzar. Jo crec que és una novetat, tot i que no hauria de ser-ho, però s’intenta que l’animal estigui tant bé com es pugui.

Coincidint la festivitat amb el Dia de la Dona, aquest any la pendonista serà la Laia Gusi,  que passejarà en penó pels carrers de la capital garrotxina durant la cercavila.