Retiren la grua d’un edifici que porta 14 anys abandonat a l’Alba Rosa d’Olot

Després de 14 anys d’estar inutilitzada s’ha retirat una grua de grans dimensions que estava instal·lada en un edifici de l’Alba Rosa, al barri de Sant Miquel d’Olot. La construcció està inacabada i buida, víctima de la darrera crisi econòmica.

Els veïns s’havien queixat reiterades vegades que la grua girava sobre el seu eix i que en dies de fort vent temien que pogués desprendre’s alguna part. Finalment aquest dimecres s’ha retirat.
Els mateixos veïns asseguren que no ha estat per les seves insistents reclamacions sinó perquè l’empresa propietària de la grua la necessitava per una altra obra. Els veïns també expliquen que l’edifici està en molt mal estat, que s’han produït diversos episodis de sabotatge i que hi ha ocupes. De fet salta a la vista el deplorable estat de conservació.