El millor Olot de la temporada rep al Badalona en posicions de descens i necessitat

La Unió Esportiva Olot rep aquest diumenge a partir de les cinc de la tarda al Badalona en partit de lliga en un moment immillorable. Moment eufòric el que viu l’afició olotina, una eufòria que segons Raúl Garrido és bona que es creï, tot i que l’equip ha d’estar pel treball del dia a dia.

Raúl Garrido, entrenador UE Olot: Crec que és que hi hagi aquesta eufòria fora del vestidor perquè crec que la mereixem. Nosaltres sabem que aquesta eufòria ve fruit del treballa diari que hem anat fent.

En una situació completament oposada es troba el Badalona, en posicions de descens i sumant nou jornades sense guanyar.

Raúl Garrido compta, des de fa setmanes, amb el gran dilema de decidir qui posar de titular, ara que tot l’equip es troba en un gran nivell.

Raúl Garrido, entrenador UE Olot: Això és una alegria per mi. Això demostra que el grup està sòlid i que creiem en el que fem. I és una dificultat per mi `però estic molt content, perquè miro els jugador a la cara i els veig contents: tant els que juguen com els que no, tots.

L’Olot haurà d’afrontar el partit amb la baixa de Pep Chavarria, però amb el retorn de Roger Barnils.

Deixa un comentari