El Pot Petit, format per diversos garrotxins, rep el Premi Enderrock al millor disc per a públic familiar del 2019

El grup de música i espectacles El Pot Petit, amb diversos membres garrotxins, s’ha fet amb el Premi Enderrock per votació popular al Millor disc per a públic familiar de l’any passat, pel seu treball ’10 anys’. Va recollir-lo aquest dijous a la gala que es va celebrar a l’Auditori de Girona, i que es va poder veure en directe per Olot Televisió i La Xarxa. Entre els premiats també hi ha Andrea Motis, molt vinculada a Argelaguer, que va rebre el reconeixement al Millor disc de Jazz per ‘Do otro lado do azul’. Els triomfadors de la nit, però, van ser els osonencs Oques Grasses, que van emportar-se els premis al Millor Artista i Millor disc de pop-rock del 2019, i Miki Núñez, escollit Millor Artista Revelació.

Deixa un comentari