La Fira Alimentaria s’aplaça pel coronavirus i es celebrarà del 14 al 17 de setembre

La Fira Alimentaria 2020, referent internacional del sector de l’alimentació, no es celebrarà del 20 al 23 d’abril com estava previst. Fira de Barcelona ha decidit traslladar-la aplaçar la seva celebració del 14 al 17 de setembre, pel context internacional que està generant l’expansió del COVID-19, el coronavirus. L’anunci afecta la planificació de gairebé una desena d’empreses de la Garrotxa que tenien previst participar-hi, com és el cas de Noel Alimentaria.

Maria Sánchez-Mercarder, Directora Corporativa Marketing Noel Alimentaria: Recolzem totalment la decisió d’aplaçar la fira, valorem especialment postivament que s’hagi anunciat amb un cert marge d’antel·lació, perquè és cert que estàvem treballant en el projecte, però evitar incerteses ens ajuda a organitzar-nos amb la nova data. I també ens ajuda a poder informar els clients, perquè amb les inquietuds dels clients més internacionals, el fet de poder-los donar una directriu clara, facilita molt l’organització no només d’expositors sinó també visitants.

En un comunicat emès aquest dijous, l’organització de la fira justifica la decisió per garantir la màxima participació d’expositors i visitants, procedents de 70 països de tot el món. El canvi de data també afecta Hostelco, saló internacional del sector hoteler i la restauració, que també organitza Fira de Barcelona coincidint amb Alimentària.