L’Ajuntament d’Olot envia una carta a Educació defensant la línia de P3 amb dades del padró

Seguint amb la defensa activa de totes les línies educatives de la ciutat a què s’ha compromès l’Ajuntament d’Olot, l’alcalde d’Olot, Pep Berga, ha anuciat que ha decidit enviar una carta dirida al conseller d’Educació, Josep Bargalló, en què justifica el manteniment de les línies de P3 en base a les dades del padró municipal.

Pep Berga, alcalde d’Olot: Ens hem carregat d’arguments a través d’una carta que adrecem directament des de l’Ajuntament a la Generalitat, al conseller d’Educació, el senyor Josep Bargalló. Les dades que tenim tancades del 2018 ens diuen que tenim un saldo positiu a Olot de 742 habitants. Estem parlant d’un creixement de 450 persones repecte de l’any anterior. El que estem detectant a partir del padró en aquest 2020, també en el 2019, és un creixement continu de la població. Ve molta gent a viure a la nostra ciutat i pensem que aquest és motiu suficient com perquè el Departament mantingui la mateixa oferta educativa.

x