L’Hoquei Olot juga aquest diumenge un partit crucial contra el GEiEG per seguir lluitant pel play-off

El Club Hoquei Olot afronta aquest diumenge a partir de les quatre de la tarda la penúltima jornada de la segona fase ala nacional catalana. Els de Jordi Costa reben el GEIEG, un rival directe en la lluita per accedir als play-off d’ascens.

Jordi Costa, entrenador CH Olot: Debanen un estil peculiar de jugar. Basen el joc amb en Guillem Ribot, que té experiència en categories superiors. Juguen el 2 i 2, evitant els contraatacs, jugades que et fan generar dubtes…

Malgrat la derrota soferta el cap de setmana passada al camp del Barça, l’equip es troba en un bon tram del curs, amb victòries i confiança.

Jordi Costa, entrenador CH Olot: Crec que les sensacions de l’equip són bones i els jugadors estan confiats. Veuen que els resultats del dia van sortint.

Una victòria aproparia molt al Club Hoquei Olot d’ocupar una de les quatre primeres places. Una lluita en la que està immersos, en aquests moments, set dels vuit equips del grup. L’entrenador del Club Hoquei Olot demana a l’afició omplir el pavelló aquest diumenge per animar el seu equip.

Jordi Costa, entrenador CH Olot: Si tenim l’ajuda de l’afició, benvingut serà, per aquest diumenge.

El partit es podrà seguir en directe per Olot televisió, en la retransmissió de l’Hoquei en Joc, de la Xarxa de televisions Locals.

x