Redueixen un dels ocupants del número 61 de la carretera de les Tries d’Olot que havia amenaçat una dona amb una arma blanca

El barri de les Tries d’Olot va viure ahir a la tarda hores d’angoixa. Així ho mostren algunes imatges captades pels propis veïns. Un dels ocupants del número 61 de la carretera de les Tries havia amenaçat una dona amb una arma blanca. L’avís es va produir pels volts de la una de la tarda.

Fins al lloc dels fets s’hi van desplaçar dotacions dels Mossos d’Esquadra, de seguretat ciutadana i de l’Àrea Regional de Recursos Operatius, a més de Policia Municipal i el Sistema d’Emergències Mèdiques.

Després d’hores de tensió, en què l’ocupant de l’edifici va estar llançant objectes als agents, prop de les 4 de la tarda aconseguien reduir l’individu i traslladar-lo en ambulància a un centre sanitari adient després d’avaluar el seu estat psíquic, segons van informar des del servei de comunicació dels Mossos d’Esquadra.

Ni el número 61 de la carretera de les Tries ni el bloc de pisos confrontant, amb entrada al carrer Hipòlit Lázaro, tenen residents oficials, però fa temps que els seus habitatges han estat ocupats per diverses persones. L’Ajuntament d’Olot assegura que està treballant per solucionar la situació, tot que el procés, des d’un punt de vista administratiu, està resultant molt lent, més lent del que voldrien els veïns del sector.

  • Bombers s’hi van estar tota l’estona, també, fins l’arribada dels ARRO per si calia forçar la vivenda per alguna emergència que pogués comprometre la vida de la persona

Deixa un comentari