Sant Joan les Fonts celebra el Carnaval aquest cap de setmana

Sant Joan les Fonts és un dels últims municipis de la Garrotxa que viurà el Carnaval aquest cap de setmana. La celebració començarà a 3/4 de dotze del matí al Prat de Can Miquelet, on la tamborrada del grup ‘Dum, dum dum’ animarà als més petits durant el ball infantil, i on posteriorment s’escollirà al rei i la reina del Carnaval dels més menuts del municipi.

Jenine Subirana, tècnica Aj. Sant Joan les Fonts: Aquest any com a novetat en comptes d’una rua el que hi haurà serà un ball de Carnaval Infantil durant una hora on s’escollirà el rei i la reina entre els més petits i els reis de la Garrotxa vindran a fer de jurat juntament amb altres participants.

El dinar de germanor donarà el tret de sortida a la celebració del carnaval de l’amistat, que tindrà lloc a partir de les cinc de la tarda pels carrers de la vila amb una desena de colles apuntades. L’objectiu és passar-s’ho bé, la competició no té cabuda en aquesta rua santjoanenca.

Llorenç Picart, cap de colla ‘Santjoanenca’: Nosaltres ho vivim molt intensament, tant importants són els Carnavals de la costa, el d’aquí a Olot o el nostre, tot i que no hi ha premi però per a nosaltres és molt important.

Per aquells qui encara tinguin forces per continuar amb la celebració la colla Santjoanenca i l’Ajuntament organitzen un sopar per posar el punt i final al Carnaval d’aquest 2020.