La Botiga al carrer omple el centre d’Olot de centenars de persones

La Botiga al carrer va posar divendres i dissabte el punt final al període de descomptes en els comerços de la ciutat. El centre de la capital garrotxina es va omplir de gom a gom amb motiu de la iniciativa organitzada per l’Associació de Comerciants d’Olot, que va decidir repetir l’activitat en dos dies gràcies a l’èxit de la darrera edició.

Jordi Rovira, president de l’Associació de Comerciants d’Olot: Som la Botiga al Carrer més antiga de Catalunya. Penso que som els iniciadors de l’activitat. Aquest any també tenim més persones que exposen com a venedors, tant sigui davant les seves botigues, com a la Plaça Major i també aquí davant de Sant Esteve. Crec que hem creat una xarxa de botigues i d’oferta molt important que cada any la gent ho sap. També incentivem amb altres aspectes a què pugui venir la gent al centre. Realment crec que val la pena i sobretot la gent el que sap és trobar bones ofertes durant tot el dia.

Una setantena d’establiments es van adherir a la proposta. Els mateixos comerços van valorar la iniciativa de forma molt positiva.

Mariona Casadellà, Cal Marxant: Penso que bé. La gent surt. Són èpoques dolentes, però crec que la gent sortirà i comprarà bastant. Crec que és una iniciativa que la gent ja se l’espera, tant a l’estiu com a l’hivern, i és bona.

Clàudia Llagostera, Mil.lennium: A mi m’encanta la botiga al carrer, perquè la gent passeja i a més a més de veure, compra. Així pot venir a les nostres botigues.

A més, els visitants també pensen que es tracta d’una bona manera de reactivar el gremi.

Carme Grabulosa: Endavant, tot sigui per donar vida a la ciutat d’Olot. Endavant.

 

Pol Ferrarons: Rebaixes, la gent es veu, bon ambient. Trobo que està bastant bé, la veritat.

L’Associació de Comerciants compta l’edició com un èxit de participació que també ha contribuït a portar visitants a la ciutat.

x