Els productes de Jordi Vilarrasa surten de la Garrotxa i es degusten a la llotja del Futbol Club Barcelona

La victòria del FC Barcelona davant la Reial Societat no es recordarà, segurament, pel bon futbol dels blaugranes. Ara bé, els qui van gaudir del partit des de la llotja del Camp Nou van poder degustar un producte de la Garrotxa que, amb tota probabilitat, els haurà deixar millor gust de boca que el partit en si.

Foto: @pbgastronomica

El xarcuter i productor Jordi Vilarrasa, i tot el seu equip, van oferir una tarda gastronòmica a la Llotja President Josep Suñol del FC Barcelona. Vilarrasa va ser convidat per oferir un bon assortit d’embotits. El perfil d’Instagram de la Penya Barcelonista Gastronòmica (@pbgastronomica) es pot llegir que Jordi Vilarassa i l’equip “han emocionat i expressar la seva excel·lència amb finíssimes botifarres blanques cuites amb trompetes de la mort i ceps, així com el suculent fuet i sorprenent dolç amb pa de pessic, mascarpone i pernil dolç”.

Carns i Embotits Jordi Vilarrasa han fet vibrar a bona part de la junta directiva del Barça. Entre els tastadors dels embotits, el mateix president del FCB, Josep Maria Bartomeu i el president de la Reial Societat, Jokin Aperribay. També el vicepresident primer de l’entitat, Jordi Cardoner o el cuiner de la llotja, Jordi Jacas. En definitiva, segur que no serà la última vegada que els productes d’en Jordi Vilarrasa es converteixen en la millor jugada gastronòmica.

x