La UE Olot supera el CF Badalona i es col·loca a cinc punts de les places de promoció d’ascens (2-0)

La Unió Esportiva Olot ha aconseguit aquesta tarda una important victòria davant un dels últims classificats de la categoria, el CF Badalona. L’Olot ha segellat la permanència en la jornada número 28 de lliga a la Segona Divisió B. Els de casa han començat el matx una mica adormits i el Badalona s’ha pogut avanaçar en el marcador en diverses situacions de perill. Una triple ocasió dels visitants ha deixat la por al cos als olotins, que s’han refet poc abans del descans. El davanter Álvaro Salinas ha estrenat el marcador al minut 43.


A la segona meitat, l’Olot ha tingut una mica més el domini de la pilota. Els visitants s’han quedat amb deu després de l’expulsió de Pelón al minut 56 per doble amonestació. Raúl Garrido ha fet entrar al terreny de joc Barnils, que ha retornat després recuperar-se de la seva llarga lesió. A tres minuts per al final, Moha Chabboura ha marcat el segon rebent una excel·lent passada de Pedro del Campo. El Badalona ha tingut l’oportunitat de retallar distàncies a l’últim minut, però Chema Moreno l’ha enviat als núvols. Els de Raúl Garrido encadenen nou partits sense perdre.

Raúl Garrido, entrenador de la UE Olot: Hem tingut un rival davant molt ben treballat, molt intens, molt agressiu i que ens dificultava moltíssim el nostre joc. No sempre podem i quan no podem, la pilota aturada ens ha donat l’1-0. Per això estem, per créixer en tots els sentits i molt satisfet.

 

Manolo González, entrenador del CF Badalona: Penso que tenim errors molt greus a les dues àrees, tant a favor com en contra. A partir d’aquí, et condiciona tot el partit. Al final, el futbol són encerts i errors. Nosaltres cometem molt més errors que encerts. Al final, així et toca perdre, no hi ha més.

L’Estadi Municipal ha acollit més de 1.300 espectadors aquesta tarda. Els olotins continuen sumant i somiant, i es troben a cinc punts de les places de promoció d’ascens. Els vermells s’enfrontaran al Nàstic de Tarragona durant la pròxima jornada.

Deixa un comentari