Sant Joan les Fonts tanca els carnavals de la Garrotxa i estrena rei i reina infantil

Genís Juvinyà i Tahís Casas són els primers el rei i la reina del Carnaval Infantil de Sant Joan les Fonts. El seu nomenament ha estat la principal novetat del carnestoltes d’enguany, que va començar dissabte al matí amb un ball pels més petits, al Prat de Can Miquelet, presidida pel rei i la reina del Carnaval d’Olot, que és veïna del municipi.

Jenine Subirana, Tècnica Aj. Sant Joan les Fonts: Aquest any hem fet un ball i l’elecció dels reis del Carnaval Infantil, més endavant els convidarem a diversos actes perquè els inaugurin i donin el tret de sortida.

A la tarda, nou carrosses van desfilar pels carrers del poble a la darrera rua de carnaval a la Garrotxa, coneguda per no ser competitiva. La colla La Santjoanenca va exercir d’amfitriona obrint la desfilada, que va comptar amb els Marxosos de Santa Pau, les penyes Titots i Marrinxos, les Tremendes, els Alots, els Karnavalots de Sant Miquel i la colla El Pòsit de l’Escala.

Jenine Subirana, Tècnica Aj. Sant Joan les Fonts: La primera volta sí que és com als altres llocs, més en serio, però la segona és el carnaval de veritat, la gent es desmadra, ningú està al seu lloc… això és el que fa que cada cop vingui més gent a veure el Carnaval de Sant Joan.

Amb esperit amistós i la pluja de confeti dels Stokats, la colla local encarregada de cloure la rua, el carnaval s’acomiada de la Garrotxa fins l’any vinent.

Deixa un comentari