El femení del CF Les Preses conclou la temporada amb el subcampionat de lliga

El Club Futbol Les Preses femení va concloure aquest diumenge la lliga, al grup segon de la lliga de futbol 7 i ho va fer amb victòria davant l’únic equip que li podia prendre el subcampionat: el Vall del Ter. Les presenques no han pogut igualar la gesta aconseguida la temporada passada però tot i així estan contentes del treball que han fet, havent guanyat onze partits, empatant-ne tres i perdent-ne només dos.

Angie Riera, jugadora CF Les Preses: Aquesta lliga es va iniciar l’any passat. L’any passat va anar molt bé perquè vam guanyar les dues lligues que es van disputar i aquest any dintre de tot bona, però no hem aconseguit el campionat tot i haver aconseguit el subcampionat,  hem perdut més partit que l’any passat…però també està molt bé.

I és que el d’aquest cap de setmana va ser el darrer partit de la temporada per l’equip, que a diferència de l’any passat ha decidit no disputar la segona lliga de la temporada. El motiu, la falta d’efectius i les lesions.

Angie Riera, jugadora CF Les Preses: Al final no l’hem fet. Ho vam valorar entre tot l’equip, tenim moltes lesionades, cada partit hem anat molt justes i la portera no tenia ganes de continuar, llavors és inviable fer una segona volta anant tant justa i sense una peça clau com és una portera.

Els compromisos familiars i la disponibilitat són altres dels motius que impedeixen que l’equip continuï la temporada. Una mostra més de les grans diferències que segueixen existint entre el futbol masculí i el futbol femení. El que si està clar és que categories com la de futbol 7 amateur ajuden a que més clubs s’animin a fer equips.

Angie Riera, jugadora CF Les Preses: El futbol femení, una de les coses que feia falta almenys quan nosaltres érem més jovenetes, era la falta de compromís. Amb el futbol 7 l’avantatge que tenim és que no hem de ser tantes i per aquesta raó és més fàcil aconseguir ser més jugadores.

La del Club Futbol Les Preses és una de les moltes històries que es viuen en el futbol femení. Les presenques han compartit lliga aquesta temporada amb el Montagut i el Sant Pere Màrtir. Històries de passió i d’amor cap a un esport.

x