El camp de gespa de la UE Castellfollit podria arribar amb l’ajuda de la Federació

L’esperat camp de gespa de Castellfollit de la Roca podria ser una realitat en un futur no gaire llunyà si s’aconsegueix la col·laboració de la Federació Catalana de Futbol, alguna altra administració pública o fons privats. El consistori ha afirmat que busca finançament extern a banda de la partida pressupostària ja definida des de l’ajuntament.

Miquel Reverter, alcalde de Castellfollit de la Roca: Hi estem treballant, nosaltres pressupostàriament tenim una petita partida a punt, falta que altres administracions,  inclús privats o la mateixa Federació s’hi sumin i si funciona, si ho podem tirar endavant estarem encantats d’executar-ho pels bona resultats de la Unió Esportiva Castellfollit i que més aviat que tard puguem tenir un camp en condicions.

Es tracta dels pocs camps de sorra que queden a la demarcació de Girona, i tot i els bons resultats de la Unió Esportiva Castellfollit al proclamar-se campió d’hivern aquest any a Quarta Catalana, quan es tracta de jugar a casa l’equip continua en la mateixa situació i amb els diversos inconvenients que suposa jugar a un camp on s’aixeca polseguera i on el terreny suposa un greuge per a les caigudes. De moment el consistori assegura seguir treballant per aconseguir el finançament necessari perquè el camp de gespa arribi a les instal·lacions el més aviat possible.