El CPA Olot és reconegut a la Gala del Patinatge Català

Aquest dimarts les patinadores del Club Patinatge Artístic Olot van ser reconegudes a la Gala del Patinatge Català per ser medallistes als World Roller Games.

Josep Sagués, president CPA Olot: La distinció o reconeixement d’ahir va ser donat a la medalla de plata que varem aconseguir als World Roller Games de Barcelona. La temporada anterior va ser atípica amb temes de lesions, però al final varem aconseguir aquesta segona posició que ens va anar molt bé i ha significat com una victòria.

 

Ricard Planiol, entrenador i coreògraf CPA Olot: Aquest any hem tornat a agafar força, hem fet una lliçó de tot el que va passar la temporada passada i després de fer un anàlisi ens hem posat les piles i tornem a estar amb moltes ganes i molta força.