L’establiment 9 Sibuana Top Minerals canvia de propietari però manté la seva essència

Ara ja fa més de 10 anys que el carrer Antoni Llopis del centre d’Olot té una botiga de minerals i de diferents materials per a teràpies alternatives i el col·leccionisme. Es tracta de Sibuana, ara el 9 Sibuana Top Minerals.

El seu nou propietari, Miquel Masó, ha agafat les regnes del negoci per poder dedicar-se a temps complert a la seva gran afició.

Miquel Masó, propietari 9 Sibuana: Vaig començar a conèixer la Geni i agafar apreci per aquesta botiga. Vaig anar introduint-me a aquest món, començant per fer algun curset de teràpies… Creia que era el moment convenient de poder-ho fer i vam tirar endavant. Va ser una cosa d’un dia per l’altre.

La botiga continuarà oferint els mateixos productes que anteriorment: cristal·litzacions externes visibles, minerals petits per col·leccionar, material per aplicar en teràpies alternatives com ara piràmides pels xacres, joies i decoració per a la llar.

Miquel Masó, propietari 9 Sibuana: És una botiga totalment multidiversional, hi ha espais per a tots els públics i per a tot el que vulguin agafar.

Només parlar una mica amb en Miquel, un ja es fa a la idea de que aquest món és tot una passió per ell i que s’ha estat preparant per oferir als ja clients habituals del Sibuana Top Minerals com als futurs els seus coneixements i el seu entusiasme.

Miquel Masó, propietari 9 Sibuana: Entre terapeutes i tot vaig anar-me formant. Una mica, perquè encara s’ha de correspondre molt més endavant. I anar aprenent, cada dia és un avançament constant, no acabes mai.

Deixa un comentari