El Festival ElMini canvia ubicacions, redueix l’aforament i ajorna alguns dels seus concerts a causa del coronavirus

El Festival ElMini continuarà celebrant-se aquest cap de setmana a la capital garrotxina. Tot i això, l’organització ha adoptat alguns canvis seguint les mesures anunciades pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya en relació a la prevenció del coronavirus. En espais inferiors a 1.000 persones es permetrà que els actes se celebrin sempre i quan no superi un terç de l’aforament màxim permès, per això es redueix l’aforament de tots els concerts de la Sala El Torín.

El concert de Massa passa a fer-se a l’Orfeó enlloc del Museu dels Sants i els concerts programats a l’Orfeó Popular Olotí canvien d’ubicació i es traslladaran tots a la Sala El Torín.

Marc Busquets, organització ElMini: Els concerts de l’Orfeó passen directament al Torín que és el bot salvavides que tenim per salvar el festival, que ens permet mantenir l’aforament establert.

Dissabte és el dia que més canvis ha patit. Pel que fa als ‘concerts d’estar per casa’, queden ajornats a un dissabte encara per concretar. Els concerts de Copdemar i Serpent de Bar de Bruixes tampoc es faran durant els dies del festival i s’anunciarà una nova data més endavant.

Marc Busquets, organització ElMini: Recomanar que la gent no esperi a l’últim moment a comprar entrades, això és un cas de força major i un tema de salut pública i serem molt rigorosos. Quan arribem a l’aforament no entrarà ningú més.

La tercera edició del vermut musical de moment segueix programat pel diumenge a les 12 del migdia a la plaça del arxiu.

Qualsevol canvi de la programació o ubicació, s’anunciaran a través de les xarxes socials del festival.