Segellen l’accés als pisos no ocupats a l’edifici de la SAREB de la carretera de les Tries i l’Ajuntament en demana la cessió

L’Ajuntament d’Olot en coordinació amb els cossos de seguretat va segellar ahir l’accés als pisos no ocupats de l’edifici de la SAREB a la carretera de les Tries, en una jornada que va durar gran part del dia.

Encara en queden vuit d’ocupats il·legalment. Un d’ells està ocupat per una família amb menors. El consistori ha demanat la SAREB la cessió de l’edifici per procedir a regularitzar la residència a la prop d’una trentena d’habitatges que conté.

Amb la sessió de l’edifici, l’Ajuntament treballarà per regularitzar la situació dels ocupants il·legals, en aquest o en un altre edifici, tot i que alerta que amb els que tinguin comportaments incívics, com el noi que la setmana passada va amenaçar una dona amb una arma blanca, tindrà tolerància zero.

Amb la cessió de l’edifici, l’Ajuntament augmentarà en prop de trenta el seu parc d’habitatge social.