Les depuradores de Riudaura i Oix, pendents d’un acord de la Generalitat per avançar les obres

Riudaura és un dels únics municipis de la Garrotxa que no disposa de depuradora, i fa més d’una dècada que espera que se’n desencalli la construcció. Un acord de govern és el pas que falta perquè l’Agència Catalana de l’Aigua executi el projecte de la planta potabilitzadora abans del 2021 i no entre 2022 i 2027, com estava previst.

Agustí Llop, Alcalde de Riudaura: Es va portar a exposició pública per part del Consell Comarcal, s’ha acabat l’exposició pública sense cap al·legació, i estem pendents de quan s’executarà l’obra.

Francesc Canalias, Director SIGMA: El finançament en aquest moment no està escrit però els diners hi són. El que depèn és que el govern de la Generalitat prengui l’acord de que les actuacions que estan fetes, aprovades i amb els projectes fets, es puguin avançar. Estem pendents d’això.

 

En la mateixa situació es troba també el projecte de la depuradora d’Oix, a l’Alta Garrotxa, que ja s’ha aprovat i es vol executar durant aquest any o el 2021 com a molt tard.

 

Deixa un comentari