A partir de dilluns el Consell Comarcal només atendrà presencialment a aquelles persones amb cita prèvia confirmada

Davant les mesures de protecció establertes pel Departament de Salut per evitar la propagació del COVID-19, el Consell Comarcal de la Garrotxa informa que només concedirà atenció presencial a aquelles persones que disposin de cita prèvia confirmada.

Qualsevol persona que necessiti realitzar un tràmit al Consell Comarcal, haurà de trucar al 972 27 49 00 i s’atendrà per diferents canals segons la urgència, per tal d’evitar al màxim l’atenció presencial i la concentració de persones en l’espai tancat.

Pel que fa a l’Oficina de Consum, nomès s’atendrà presencialment amb cita prèvia confirmada, després de trucar al 972 27 60 44 o enviar un correu electrònic a l’adreça consum@garrotxa.cat.