El Club Natació Olot tanca les instal·lacions fins a nou avís com a mesura de precaució

Un dels clubs més grans de les comarques de Girona, amb més de 8.000 socis, també ha decidit tancar les instal·lacions seguint així les indicacions del Govern català i, des d’aquest divendres, dia 13 de març, l’equipament romandrà tancat fins a nou avís.

A la pàgina web del club es pot llegir un comunicat on s’informa de la decisió, que s’ha pres seguint les instruccions de la Secretaria General de l’Esport i l’Activitat Física i el departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.
El Club Natació Olot tanca les instal·lacions “com a mesura de precaució” i, en conseqüència, se suspenen els entrenaments i competicions de totes les seccions esportives, les activitats dirigides -incloses les aqüàtiques- i tots els cursets i classes particulars -d’adults i de mainada-.
El CNO puntualitza que segons evolucioni la situació, i a partir dels comunicats oficials, es marcaran les properes actuacions.