L’organització del festival El Mini ajorna totes les actuacions

Aquest dijous, malgrat l’establiment de la fase d’emergència 1 de prevenció pel COVID-19, ahir van seguir comprant-se entrades per assistir al primer dels concerts de ElMini. Els espectadors van a arribar a ser prop de 240, un terç de les 700 persones permeses a la Sala El Torín, seguint les directrius marcades des de la Generalitat.

El concert va ser un espectacle proper i especial, a càrrec de Damià Arròs i la banda apart, un homenatge a Damian Rice creat fa anys dins el marc del festival, format per músics naturals de la comarca, que ahir va anunciar el seu comiat dels escenaris.

Aquest serà l’únic concert d’aquesta edició que es farà segons el calendari previst. Els organitzadors del festival han decidit ajornar la resta d’actuacions per la situació d’emergència sanitària. Treballen per buscar una nova data perquè la desena edició d’El Mini pugui celebrar-se amb normalitat i tots els músics del cartell.