La Generalitat de Catalunya tanca àrees comercials i locals d’oci com a mesura preventiva

El conseller d’Interior de la Generalitat de Catalunya, Miquel Buch, ha anunciat aquest migdia que el Govern està ultimant una resolució que comportarà el tancament de zones comercials com ara pistes d’esquí, gimnasos, locals d’oci i àrees comercials no destinades a productes de primera necessitat. Una mesura que s’ha pres després de la reunió del Consell Assessor del pla PROCICAT per coordinar la lluita contra el COVID-19.

El conseller ha destacat que els principals objectius del Govern són evitar la propagació del virus i evitar el col·lapse del sistema de salut pública. De moment no s’ha concretat si l’ordre inclourà bars i restaurants, però ha apuntat que podrien quedar recollits en la resolució en funció de l’aforament dels locals en qüestió.

Aquestes mesures s’aplicaran de manera immediata tan bon punt es publiqui la resolució, que s’espera en les pròximes hores.

x