La Unió Espotiva Olot paeix però accepta el fet que el coronavirus hagi aturat la competició

Pel que fa a la realitat més immediata, ara mateix la unió Esportiva Olot sap del cert que no podrà dur a terme la visita al nou estadi aquest cap de setmana, en el partit de lliga contra el Nàstic a causa del coronavirus. L’equip ha passat una setmana convulsa. Tot i així Raúl Garrido i l’equip ja han acceptat la realitat, malgrat haver de parar en el millor moment de la temporada de l’equip pel que fa resultats.

Raúl Garrido, entrenador UE Olot: Evidentment per nosaltres és un pal. Nosaltres estavem bé, en una dinàmica molt positiva i tot el que sigui no seguir competint ens trastoca una mica els plans. Estem davant d’una emergència global i mundial, no crec que jo pugui dir res més que recolzar el que les autoritats sanitaries diguin.

L’equip ha estat pendent tota la setmana de la decisió de la federació i la resta d’organismes. Segurament una de les poques coses positives d’aquesta situació és el fet que l’equip tindrà temps per recuperar jugadors lesionats.

Raúl Garrido, entrenador UE Olot: Si, evidentment quan tornem a la competició, si no passa res als entrenaments, disposarem de tota la plantilla.

Ara bé. El treball de les properes setmanes serà clau, per poder tornar a la competició amb les màximes garanties, tant pel que fa a l’aspecte físic com mental.

Raúl Garrido, entrenador UE Olot: Seran setmanes complicades, tractarem que a nivell físic es noti el menys possible però clar, no competir en molt de temps es pot notar. A nivell psicològic ens pot portar a una situació d’un parell de setmanes, però si arriba més temps serà complicat afrontar-ho de manera tranquil·la. Tractarem de treballar de la millor manera possible.

Deixa un comentari