L’Ajuntament d’Olot manté el mercat setmanal del dilluns però només amb parades de productes frescos

Seguint les directius dels departaments de Salut i Agricultura de la Generalitat, l’Ajuntament d’Olot ha decidit que les parades de productes frescos puguin ser presents al mercat setmanal dels dilluns. En canvi no hi haurà les de roba i complements. Aquesta situació es donarà durant els dilluns dia 16 i 23 de març, que entren dins els 14 dies que la Generalitat ha programat d’aturada parcial.

Amb aquesta decisió es pretén que la població pugui abastir-se dels productes bàsics. Ara bé, el Govern català també demana que es compleixin les mesures de distanciament social aprovades pel COVID-19 per tal d’evitar que les persones contreguin la malaltia i reduir la càrrega sobre els centres sanitaris, hospitals i clíniques i evitar que els sistema es col·lapsi.