Mig12 centre d’estètica celebra 4 anys de consolidació a la capital garrotxina amb una reinauguració

Mig 12 centre d’estètica està de celebració. Després de 4 anys de la seva consolidació a la capital garrotxina, no han volgut deixar perdre una altra oportunitat per tornar a celebrar i compartir amb els seus clients, aquesta gairebé mitja dècada d’oferir serveis a Olot. A més, el temporal Glòria va deixar destrosses allà on va passar, i molts negocis del territori hi van quedar afectats, com és el cas del centre d’estètica. En tot cas, després de la tempesta sempre ve la calma.

Cristian Hernández, Mig12 centre d’estètica: Vam tenir una sèrie d’inconvenients, vam patir una sèrie de plujes molt fortes. A més, fem 4 anys i hem aprofitat per fer una reinaguració i fer una nova celebració per tota la fidelitat que han mostrar els clients i sobretot perquè estem molt a gust a Olot i a la Garrotxa.

Mig12 centre d’estètica ofereix desenes de tractaments i tècniques diferents per tal de que el client surti del centre sentint-se bé i a gust amb ell mateixa.

Àngels Garcia, Mig12 centre d’estètica: Tractaments facials, depilació làser, drenatge limfàtics, massatges relaxants, manicures…tot el que una esteticient pot oferir a un client que desitgi millorar la seva bellesa.

La reinauguració va estar reblerta de menjar, de música en viu i de clients fidels que no van deixar perdre la oportunitat de celebrar els 4 anys d’existència d’aquest centre d’estètica de la plaça del Mig d’Olot.

x