La confèrencia episcopal suspèn les misses del diumenge

Davant de la crisi del coronavirus, la conferència episcopal ha comunicat aquest dissabte al matí que aquest diumenge queden suspeses totes les celebracions de l’Eucaristia en presència de fidels. A la pràctica, això vol dir que no hi haurà missa a cap de les esglésies de la diòcesi. Els enterraments religiosos consistiran en una pregària breu en presència només de la família més propera al difunt i es faran a l’entrada de les esglésies, cementiris o tanatoris segons el cas.

La única excepció serà la missa de l’església del Tura de demà a les 8 del matí, que només es farà amb aforament limitat.

Els recordem que a les 11 del matí de demà, com cada diumenge, podran seguir per Olot Televisió la tradicional missa de Montserrat.

Deixa un comentari