Els clubs esportius han viscut un cap de setmana inèdit

Els clubs esportius de la comarca han viscut un cap de setmana completament diferent del que estem acostumats. Ni futbol, ni bàsquet, ni res. Aquest era l’aspecte dels camps de futbol i pavellons d’esport de la comarca. Completament deserts, a causa de les mesures implementades per combatre la propagació del coronavirus. Les diferents entitats esportives manifesten que es tracta d’un fet inèdit i van afirmar que no havien viscut res semblant anteriorment.

Àngel Palacios, coordinador del Club Vòlei Olot: Jo des que sóc aquí al club i, anteriorment, que sàpiga jo una situació com aquesta no ens l’havíem trobat mai.

 

Guido Cengiarotti, membre de la junta directiva del Club Bàsquet Olot: No, no. És una situació completament nova, completament diferent. Mai de la vida havia passat una cosa semblant.

 

Miquel Batlle, tresorer del Club Poliesportiu Santjoanenc: Parles amb gent gran del poble i comenten que mai havien viscut una situació així. Per tant, no ens hi havíem trobat mai ni ens havíem imaginat trobar-nos en una situació d’aquest calibre.

El mateix Reial Decret aprovat dissabte per l’executiu espanyol va decretar el tancament al públic de locals i establiments on es desenvolupin les activitats esportives. Estem parlant, tant de camps de futbol, com de poliesportius.

Xevi Sellas, vicepresident del Club Tennis Taula Olot: En absolut, en absolut. Amb els 36 anys d’història del Club Tennis Taula ens n’hem vist de blanques, de verdes, de madures, de tots colors. Però una situació d’aquest tipus no, mai. En absolut.

 

Xevi Font, president del Club Bàsquet Vall d’en Bas: Mai. Que jo recordi, des que era jugador fins ara, mai havíem vist res semblant. Suposo que ningú, però no, no. Res semblant.

 

Tomàs Vidal, membre de la junta directiva del Club Poliesportiu Santjoanenc: Almenys jo, com a membre de la junta, m’enfronto a una situació ni similar a aquesta.

Tot i així, els clubs concideixen amb les ganes de que la pilota torni a rodar i que tots aquests equipaments esportius es tornin a omplir d’aficionats.

Jordi Gironès, membre de la junta directiva del Club Hoquei Olot: La veritat és que no. És la primera vegada, com a la resta de la societat, la primera vegada que passa. La veritat, han passat ja uns dies, i es troba a faltar aquesta activitat que tots la realitzem amb moltes ganes i passió. Esperem que sigui lleu i hi puguem tornar amb més ganes que mai.

x