Utilitzar guants d’un sol ús i guardar un metre i mig de distància són algunes de les recomanacions per al mercat dels dilluns a Olot

Després del vist i plau per continuar celebrant els mercats ambulants als pobles i ciutats d’arreu amb la condició que només poden participar-hi i formar-ne part aquelles parades que venguin producte fresc i de primera necessitat, seguint les indicacions de Salut, a Olot es va canviar la mesura inicial de no suspendre el mercat del dilluns.

Aquest dilluns el Firal es tornarà omplir amb una part dels paradistes. Tot i així des de l’Ajuntament d’Olot s’han volgut donar un seguit d’indicacions pel bon funcionament del mercat i per la salut tant de paradistes com de clients. El consistori olotí recomana que només una persona per família assisteixin a la compra i evitar que les persones d’edat avançada o grups de risc hi vagin com també infants, utilitzar guants d’un sol ús per agafar els productes, guardar un metre i mig de distància de seguretat entre persones, tapar-se la boca amb l’avantbraç interior en cas de tossir i seguir amb les mesures d’higiene ja sabudes, evitar el contacte amb el personal de les parades i intentar pagar en targeta enlloc de diners en metàl·lic.

Cal recordar que el mercat setmanal de roba i complements romandrà suspès, almenys, els dos propers dilluns.

x