L’Hospital d’Olot engega una campanya a les xarxes socials per garantir el confinament amb l’etiqueta #LaGarrotxaACasa

La Garrotxa es queda a casa, i hi ha gent que ha començat a mostrar-ho a les xarxes socials: l’Hospital d’Olot i Comarcal impulsa l’etiqueta #LaGarrotxaACasa per instagram i twitter, perquè els usuaris ensenyin com passen aquest període de confinament. Ja sigui llegint, amb una cervesa al costat; amb bona companyia, sempre i quan també es posi bé davant de càmera, o bé jugant…són només algunes accions d’un confinament que ens permet obrir la ment en molts aspectes.

Joana Frigolé, psicòloga i coach: “Ja que he d’estar tancat a casa, què m’agrada fer? Em puc donar permís per fer coses que normalment no puc fer.”

Segons els experts, en aquest període ple de limitacions és essencial mantenir la voluntat de fer coses, i un altre aspecte important és posar amor a aquestes accions.

Joana Frigolé, psicòloga i coach: “L’amor no és només fer ‘mindfulness’, estar relaxat i respirar pausadament, sinó també solidaritat i saber que estem construint quelcom que teníem pendent de prendre.”

El confinament també ens dona una altra oportunitat: agafar perspectiva d’allò que tenim i incorporar nous hàbits a la nostra rutina.

Joana Frigolé, psicòloga i coach: “És un moment per replantejar-se moltes coses, veure què tinc i qui m’estimo. I és un moment per a practicar la meditació.”

Com pensem, què sentim, què fem…són tres preguntes que milloraran el confinament. Les xarxes socials també donen l’oportunitat de viure-ho en contacte amb altres persones: alguns ja han mostrat les seves habilitats en el dibuix, a la cuina, o amb el muntatge d’estructures divertides.