Llegums el Fesolaire Petit de la Plaça Mercat torna a obrir les seves portes després del confinament

El cartell a una de les parades de la Plaça Mercat, Llegums el Fesolaire Petit, sorprenia als consumidors i placers durant la setmana passada, on els propietaris anunciaven el seu confinament per haver estat en contacte amb una persona amb coronavirus. Han estat una setmana tancats com a mesura preventiva i seguint les indicacions dels serveis sanitaris, que han estat en contacte amb ells diàriament i els han demanat prendre’s la temperatura dia i nit.

Jordi Fàbregas, placer: Tinc un familiar que va venir per Carnaval amb la seva dona i és de Barcelona, llavors amb els dies va tenir febre i va donar positiu per coronavirus Llavors des de sanitat de Barcelona ja ens van trucar perquè ens quedéssim a casa tranquils i quiets.

Els placers afirmen que el confinament ha estat fàcil de seguir i asseguren que és un bon moment per iniciar aquelles tasques que sempre es deixen per fer.

Jordi Fàbregas, placer: Quedar-se a casa i tota aquella feina que et queda per fer durant l’any aprofites per fer-la en aquests moments. És tant senzill com netejar armaris, t’has d’entretenir amb el que sigui.

En total han estat sis les persones confinades durant la darrera setmana, quatre d’elles, al no haver presentat símptomes, ja han estat donades d’alta.