Protecció Civil ordena l’accés a la Plaça Mercat d’Olot des d’aquest dilluns

Des d’aquest dilluns voluntaris de Protecció Civil controlen l’entrada de la Plaça Mercat d’Olot. Només s’hi pot accedir per la porta de la plaça de l’antic hospital, on els agents vetllen perquè tothom que hi entri compleixi les mesures d’higiene que han acordat l’Associació de Placers i l’ajuntament.

Jordi Vilarrasa, President Associació Placers Olot:  Ells van deixant entrar a la gent, després també hem pres la mesura que tothom que entri al mercat ho faci amb guants, i després també a l’entrada hi ha un equip desinfectant que qui vol s’ho pot posar a les mans.

 A l’interior del recinte, els venedors de totes les parades atenen el públic amb mascareta. 

Jordi Vilarrasa, President Associació Placers Olot: Nosaltres seguim treballant, anem tenint producte fresc i hem de prendre totes les mesures per nosaltres i pel client, que pugui comprar amb seguretat.

 Avui pràcticament totes les parades de la Plaça Mercat han pogut obrir amb normalitat tret de les peixateries, que habitualment tanquen els dilluns, i la fruiteria, que després d’esgotar existències el cap de setmana, no ho farà fins demà.