Es confirma la primera mort per coronavirus a la demarcació de Girona

La Regió Sanitària de Girona ha confirmat aquest dimarts a la tarda la primera mort d’una persona afectada pel coronavirus COVID-19. Es tracta d’un home de 79 anys que ja patia patologies prèvies i estava ingressat en un centre de salut. El comunicat de premsa no especifica l’hospital on estava ingressat ni el municipi on residia la víctima.
En aquest moment a la demarcació hi ha 103 persones amb coronavirus, de les quals 21 són professionals sanitaris dels diferents centres de salut, d’hospitals com centres d’atenció primària.

D’altra banda també s’ha confirmat que s’han començat a processar les primeres moestres al Laboratori Clínic Territorial de l’Institut Català de la Salut a Girona, el que ha de permetre donar cobertura a bona part de les necessitats analítiques que es generin per la malaltia.

Des de la Regió Sanitària de Girona volen transmetre un missatge de serenor a la tota la població i asseguren que tant els professionals com els centres estan preparats pel possible augment de casos d’afectats pel coronavirus.

Deixa un comentari