Més de 8.000 socis, sense instal·lacions al CN Olot a causa del coronavirus

Dins l’allau de suspensions i tancaments a causa del coronavirus, un dels principals equipaments de la ciutat, les instal·lacions del Club Natació Olot romandrà tancat fins a nou avís, tal i com va informar el club en un comunicat divendres, seguint les indicacions del govern de Catalunya i les instruccions de la Secretaria General de l’Esport i l’Activitat Física i el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.

D’aquesta manera queden suspesos els entrenaments de les diverses seccions, activitats dirigides, cursets i clases particulars i es tanca el gimnàs fins a nou avís i “com a mesura de precaució”.

Gemma Soy, presidenta CN Olot: Des de principis de la setmana passada que no es van dur a terme els cursets que teniem conveniants amb l’administració com el d’escoles o avis. A partir que es decideix que divendres queden tancades les escoles, nosaltres automàticament anul·lem totes les activitats dirigides i tots els entrenaments de les seccions esportives. Fins que el mateix divendres la conselleria de sanitat va aconsellar que totes les entitats esportives quedin tancades i per tant el Club Natació Olot està tancat des de divendres passat a les 15h del migdia. Dir que estem molt atents a qualsevol disposició que vagi sorgint per anar actuant en conseqüència.

El Club Natació Olot és un dels club més grans de les comarques gironines, amb més de 8.000 socis.

Deixa un comentari