Més de 8.000 socis, sense instal·lacions al CN Olot a causa del coronavirus

Dins l’allau de suspensions i tancaments a causa del coronavirus, un dels principals equipaments de la ciutat, les instal·lacions del Club Natació Olot romandrà tancat fins a nou avís, tal i com va informar el club en un comunicat divendres, seguint les indicacions del govern de Catalunya i les instruccions de la Secretaria General de l’Esport i l’Activitat Física i el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.

D’aquesta manera queden suspesos els entrenaments de les diverses seccions, activitats dirigides, cursets i clases particulars i es tanca el gimnàs fins a nou avís i “com a mesura de precaució”.

Gemma Soy, presidenta CN Olot: Des de principis de la setmana passada que no es van dur a terme els cursets que teniem conveniants amb l’administració com el d’escoles o avis. A partir que es decideix que divendres queden tancades les escoles, nosaltres automàticament anul·lem totes les activitats dirigides i tots els entrenaments de les seccions esportives. Fins que el mateix divendres la conselleria de sanitat va aconsellar que totes les entitats esportives quedin tancades i per tant el Club Natació Olot està tancat des de divendres passat a les 15h del migdia. Dir que estem molt atents a qualsevol disposició que vagi sorgint per anar actuant en conseqüència.

El Club Natació Olot és un dels club més grans de les comarques gironines, amb més de 8.000 socis.