Olot Televisió altera tota la seva programació per concentrar els esforços en la informació de servei sobre el coronavirus

A causa de la situació excepcional per la pandèmia del coronavirus, a partir d’aquest dimecres la programació habitual d’Olot Televisió es veurà completament alterada per concentrar esforços a oferir un servei d’informació de servei públic.


Des d’aquest moment l’equip humà de les dues televisions de Corisa Media Grup, Olot Televisió i Televisió del Ripollès, treballaran de manera coordinada i conjunta en la producció de diversos informatius que recolliran l’actualitat més pròxima a l’entorn del coronavirus.

La programació, doncs, estarà basada en informació. Les dues televisions comarcals treballaran per oferir tres informatius especials diaris: a les 14h, 20h, 22h i 00h, que comptaran amb entrevistes, connexions en directe i seguiment de l’afectació de la pandèmia. Durant la resta del dia s’emetran diferents informatius, més curts, en format de resum i actualitzats: a les 10h, 12h, 16h i 18h.

La programació també es pot seguir des de qualsevol lloc i suport amb l’emissió en directe per internet i a la carta a través de www.olot.tv i www.corisamediagrup.com/tvr-en-directe

Paral·lelament es mantindran oberts els dos diaris digitals de proximitat: www.garrotxadigital.cat i www.ripollesdigital.cat així com els diferents perfils de les xarxes socials habituals.

Les dues cadenes emetran dos programes en coproducció amb La Xarxa de televisions locals: el NEX Matí, de 8h a 10h, i el Connecti.cat, de 19h a 20h del vespre.

Deixa un comentari