El Mercat d’Olot inicia un servei d’entrega a domicili dirigit sobretot al col·lectiu d’alt risc

Davant de la situació que viu el país i per tal d’evitar l’exposició al COVID19 dels clients del Mercat d’Olot, els placers han iniciat un servei d’entrega a domicili dirigit sobretot a totes aquelles persones que formen part del col·lectiu d’alt risc.

Jordi Vilarrasa, President Associació Placers Olot: Hem pensat de fer entrega a domicili a tot el mercat. La gent pot fer la seva comanda a qualsevol placer, el seu placer de confiança, que escrigui el que necessita i se li portarà a casa. Des de pa, carn, peix, etc. perquè aquests dies el producte fresc arribi a casa. És molt important l’alimentació perquè si ens alimentem bé estarem més forts. És un moment molt delicat, la gent que té aquest alt risc que hagi de sortir el menys possible. Nosaltres aquí estarem i  treballarem perquè crec que d’això en sortirem entre tots.

D’aquesta manera,  poden continuar gaudint d’un producte fresc de proximitat i qualitat però sense haver de sortir de casa.

Jordi Vilarrasa, President Associació Placers Olot: Poden trucar, nosaltres els hi fem la comanda i l’endemà ja se’ls hi entrega. L’empresa la recull i se’ls hi porta a casa.

Els clients podran realitzar les comandes a les diferents parades via telefònica de dilluns a dijous de 8 a 13h, i rebran la comanda l’endemà al matí. Aquest servei és un servei gratuït i per tant no incrementarà l’import total de la compra.

Jordi Vilarrasa, President Associació Placers Olot: És un mercat que sempre passa molta gent i que sempre hi tens contacte, aquests dies no és possible perquè està el risc que hi ha. Des del mercat, en nom de tothom, una abraçada molt gran i que tothom sàpiga que pot contar amb nosaltres i que arribarem a tot arreu.

A més, tots aquells usuaris que continuïn anant a la plaça a comprar, han de seguir les recomanacions del Departament de Salut, com respectar la distància de seguretat d’un metre i mig amb altres persones, evitar el contacte amb el personal de les parades o utilitzar guants per agafar els productes.