El president de l’Olot es pregunta què passarà amb els contractes en cas que les lligues s’allarguin més enllà del 30 de juny a proposta de la RFEF

El president de la Federació Espanyola de Futbol, Luis Rubiales, ha comparegut públicament per anunciar la voluntat de l’ens d’acabar les lligues de futbol. Això es podrà fer gràcies a l’ajornament de l’Eurocopa, que es celebrarà el 2021. Així, no caldria prendre mesures com acabar la temporada tal i com estan ara les classificacions. Però el curs podria allargar-se més enllà del 30 de juny, segons Rubiales.

El president de la Unió Esportiva Olot Joan Agustí valora positivament que la Federació es comprometi a acabar les lligues, però creu que caldria aclarir què passarà amb els contractes dels jugadors que finalitzen l’últim dia de juny, així com els comptes dels clubs.

Joan Agustí, president de la Unió Esportiva Olot: “Com es solucionarà el tema contractual i com es solucionaran els pressupostos, això no ho va dir el president de la RFEF Luis Rubiales. Per tant, ens hauriem de regir segons el decret del president espanyol Pedro Sánchez. Això és aventurar-se.”

D’altra banda, Rubiales també va anunciar que mantindria els ajuts econòmics als clubs previstos. El futbol professional podria deixar d’ingressar 700 milions d’euros, i per tant, la decisió de l’ens federatiu alleuja a les entitats esportives.