Olot Cultura crea la campanya #OlotculturaACasa durant les setmanes de confinament

El nou coronavirus ha interromput la programació de concerts, obres de teatre i exposicions, però a la capital garrotxina, encara que sigui des de la distància, la cultura no s’atura. L’institut de Cultura d’Olot ha iniciat la campanya “Olot Cultura a casa”.

Ricard Sargatal, director Olot Cultura: Durant aquests dies i a través de les nostres xarxes socials, els tècnics de cultura de l’Ajuntament d’Olot compartiran amb tots nosaltres els coneixements que tenen sobre el seu àmbit. Per exemple, treballadores de la biblioteca ens poden recomanar la lectura d’algun llibre o explicar-nos algun conte, o els tècnics dels museus de la Garrotxa ens poden explicar les interioritats d’alguns dels quadres que hi ha penjats al museu. Tot això per tal que la cultura no s’aturi.

A més de compartir continguts, la campanya demana als olotins que enviïn els seus vídeos fent activitats culturals a casa, al Whatsapp 676 49 01 77 o bé a través de les xarxes amb l’etiqueta #OlotCulturaACasa.

Ricard Sargatal, director Olot Cultura: També volem fer una crida a tota la ciutadania que tinguin alguna habilitat i la vulguin compartir, si us plau envieu-nos petits videos recitant un poema o cantant cançons explicant-nos algunes de les coses de les quals vosaltres sou experts. Això ho volem fer per dos motius: un per descobrir el talent que hi ha a la nostra comarca i per l’altra fer-nos companyia en aquests moments de confinament i que no estem sols.

La campanya s’allargarà fins que duri el confinament i així contribuir a mantenir viu un sector molt tocat per les cancel·lacions d’actes públics.

 

x